Німецькі зерносховища, елеватори, сушарки для зерна RIELA
info@riela.com.ua
  • UK
  • |

Силос. Яким він повинен бути?

Силос. Яким він повинен бути? img
(23.03.2017)
Стаття з журналу "Ексклюзивні технології" Не будемо доказувати вже очевидну істину, що зберігання зерна в металевих оцинкованих силосах є найбільш рентабельним, технічно оснащеним, багатофункціональним, механізованим, контрольованим. Торгова марка RIELA цього року святкує 45 років з дня заснування. Це сорок п’ять років розвитку, досліджень, застосування новітніх технологій та власних розробок в галузі зберігання зернових. Багато нового ми застосували  у виробництві силосів в 2016 році. Але, давайте по-порядку розповімо які особливості саме наших силосів.
  1. Ми пропонуємо більше 400 моделей силосів, місткістю від 30 до 20000 тон з високоякісної європейської сталі.
  2. Відповідність нормам і директивам ЄС:PN-EN-1993-4-1 Єврокод 3 і сертифіковані, як такі, що відповідають ISO 9001:2008.
  3. Новинка: Використання міцної високолегованої сталі дозволило покращити такі експлуатаційні параметри: міцність (на 57 %,) пластичність, деформаційну і корозійну стійкість. Навантаження силосів зерном пшениці може витримувати 9kN/m3 .
  4. Новинка: Оцинкування гофрованих листів тепер складає 600 г/м2 .
  5. Всі силоси статично перевірені.
  6. Індивідуальні розрахунки та виробництво силосів для розміщення в сейсмічно активній зоні.
  7. Запатентоване покриття дахів полімерним матеріалом SOLANO (№ патенту 102006040174), яке захищає від опадів, ультрафіолетового  проміння, пташиного посліду .  Відноситься до 3 класу захисту від корозії, згідно норм DIN5 5928.
  8. Стальні оцинковані галереї виготовлені таким чином, що не дають можливості затримуватись снігу та витримують дію навантажень 190 кг/м.п. в стандартному виконанні.
  9. Снігове навантаження, яке витримують наші силоси 160кг/м2 , вітрове навантаження 142,85 км/год.
  10. Новинка: зміни в конструкції даху - зменшена  кількість крокв дозволила знизити загальну вагу силоса та зменшити його вартість.
  11. Новинка: зміни форм стійок силоса двох типів Н та N подібні з покриттям оцинку 600 г/м2 підвищили його міцність.
  12. І звичайно до складу силосів входять: оглядові люки на даху, датчики температури та наповнення,  в нижній частині корпуса знаходяться подвійні двері, для виходу на галерею передбачена оцинкована драбина  з захисними огородженнями і площадками для відпочинку,  зачисний шнек для плоскодонних силосів, вентиляційні канали та вентилятори для подачі необхідної кількості повітря, система автоматизації всього силоса з виведенням на екран монітора комп’ютера в операторській.
Силоси, які пропонує торгова марка RIELA – це  плоскодонні;  з висипною воронкою;  широкий асортимент буферних та експедиторських (в залежності  від виду транспорту на який повинно завантажуватись  зерно). Ми пропонуємо якісне проектування,  будівництво, автоматизацію, сервісне гарантійне та післягарантійне обслуговування всього елеваторного комплексу.
Наш Facebook
Приєднуйтесь до нас в мережі Facebook
Підписатися
Instagram